Lumba Kuda Handicapping Untuk Keuntungan

kuda

Orang kurang upaya yang berjaya menunjukkan keuntungan pada akhir tahun. Orang kurang upaya profesional mencari nafkah daripada bertaruh pada perlumbaan kuda. Apa persamaan mereka berdua?

Mereka bertaruh apabila ada peluang untuk memperoleh keuntungan.

Tidak ada  download mega888 for ios salahnya menjadi orang kurang upaya rekreasi. Sekiranya anda tergolong dalam kategori itu, maka bertaruh setiap perlumbaan untuk kenikmatan yang anda terima dari melakukannya adalah masuk akal. Walau bagaimanapun, jika anda ingin menghasilkan wang yang serius dari kemahiran kurang upaya anda, anda perlu memahami satu perkara. Tidak ada yang secara konsisten membuat wang pertaruhan pada perlumbaan kuda melakukannya dengan bertaruh pada setiap perlumbaan. Mereka bertaruh apabila potensi keuntungan ada.

Sekiranya anda ingin meningkatkan pengalaman kurang upaya anda ke tahap yang lebih tinggi – tahap keuntungan – anda mesti melakukan kebalikan dari apa yang dilakukan oleh orang kurang upaya rekreasi. Anda mesti berhenti mencari pemenang perlumbaan dan anda mesti berhenti bertaruh pada pasukan pilihan.

Jadi, bagaimana anda mencari peluang untuk mendapat keuntungan? Anda mencari perlumbaan seperti perlumbaan kesembilan di Santa Anita pada hari Ahad, 11 Oktober 2009. Kegemaran garis pagi di bidang sebelas kuda adalah 9/2. Kemungkinan itu adalah untuk kuda yang telah memenangi dua perlawanan terakhir pada tahap yang sama dan pada jarak yang sama dengan perlumbaan semasa.

Peluang nampaknya tinggi untuk kuda dengan dua kemenangan berturut-turut. Saya bertanya pada diri sendiri, “Apa yang diketahui oleh pembuat peluang trek mengenai kuda ini yang tidak kita ketahui?”

Saya mula menghilangkan kuda yang saya fikir tidak mempunyai peluang untuk menang. Saya akhirnya menyempitkan pesaing menjadi empat ekor kuda. Salah satunya adalah kegemaran bar 9/2 pagi. Tiga yang lain mempunyai peluang garis pagi 8/1 atau lebih tinggi. Saya sedar bahawa saya boleh mempertaruhkan jumlah yang sama pada keempat-empat kuda untuk menang dan menjana wang tidak kira kuda mana yang melintasi garisan penamat terlebih dahulu.

Yang betul-betul berlaku. Salah satu daripada empat kuda itu menang dan membayar $ 56.60. Satu lagi dari empat selesai kedua. Tepatnya $ 324.10. Kegemaran 9/2, kuda dengan dua kemenangan berturut-turut, menduduki tempat ketiga. Trifecta membayar $ 3,848.90. Dan pesaing terakhir saya menduduki tempat keempat. Superfecta membayar $ 25,268.

Itulah jenis perlumbaan di mana potensi keuntungan wujud. Sekiranya anda menunggu peluang seperti ini, anda tidak akan menguangkan tiket setiap kali, tetapi anda akan menjana wang dalam jangka masa panjang. Sekiranya anda terus bertaruh 3/5 kegemaran, anda akan kehilangan wang jangka panjang.

Untuk mendapat keuntungan secara konsisten dari bertaruh pada perlumbaan kuda, anda mesti tahu kapan harus bermain perlumbaan dan kapan anda harus berlumba.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.