Rahsia Texas Holdem – 2 Rahsia Paling Penting Untuk Ditemui

Rahsia Texas Holdem ini adalah rahsia paling penting yang boleh anda pelajari untuk berjaya bermain Texas Holdem Poker. Pelajari mereka dan jangan sekali-kali membuat kesilapan lagi.

Kadang-kadang anda melihat pemain bermain dengan cara tertentu, dan mereka kelihatan seperti mereka menang, dan anda menyalin mereka dan anda kalah. Itu kerana mereka menggunakan rahsia bawah tanah secara automatik Coloktoto.

Anda perlu mempelajari rahsia ini supaya anda boleh menggunakannya juga.

Rahsia Texas Holdem – Berhati-hati Memainkan A-K Dengan Salah

Kebanyakan orang akan bermain A-K sama kuatnya dengan poket A-A atau poket K-K. Rahsianya ialah ia tidak begitu kuat. Ia hanya mempunyai ilusi menjadi sekuat ini.

A-K ialah tangan lukisan yang hebat, antara yang terbaik sebenarnya, tetapi ia tidak mempunyai kekuatan intrinsik. Ini bermakna ia memerlukan bantuan daripada kegagalan (atau pusingan atau sungai) untuk menjadi tangan yang kuat.

A-A atau K-K kuat dengan sendirinya. Mereka sudah menjadi tangan. Itulah sebabnya mereka sebenarnya jauh lebih baik daripada A-K.

Jangan tersilap bermain A-K sekuat A-A kerana anda akan melecur.

Rahsia Texas Holdem – Kembali Kepada Peraturan Masa Lama

Terdapat peraturan penting dalam Texas Hold Em Poker, dan sebenarnya ia adalah salah satu rahsia terbesar untuk kejayaan jangka panjang. Ia dipanggil muat atau lipat.

Maksudnya ialah anda perlu menyesuaikan dengan kad flop atau lipat anda. Jika anda tidak sepadan dengan kegagalan dalam beberapa cara dan mempunyai tangan atau tangan seri yang sangat baik, anda perlu lipat.

Ini adalah salah satu peraturan paling asas tetapi mengejutkan berapa ramai pemain yang tidak mengikutinya. Pemain yang mengabaikan peraturan yang paling penting ini biasanya mereka yang kehilangan wang.

Sekarang, adalah penting untuk menyedari bahawa rahsia ini sangat berguna untuk anda dan anda perlu melaksanakannya dengan segera pada kali seterusnya anda bermain poker.

Saya pasti anda sedia maklum bahawa sebenarnya terdapat lebih banyak lagi rahsia seperti ini yang perlu anda pelajari secepat mungkin. Jadi jangan teragak-agak untuk mengambil tindakan dan pelajari lebih banyak lagi Rahsia Texas Holdem sekarang.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *