Apa Itu Tab Tarik Bingo Dalam Talian

Jika anda seorang peminat bingo dalam talian, anda pasti pernah menemui istilah “tab tarik bingo”. Bagi mereka yang tidak biasa dengan tab tarik, ia hanyalah tiket yang membantu anda mendapatkan pelbagai jenis permainan yang boleh anda nikmati secara bersendirian atau bersama-sama dengan sesi bingo dalam talian. Tab tarik ini sangat serupa dengan tiket loteri, namun, dua lapisan papan poster digunakan untuk membuat tab tarik ini dan dilekatkan bersama. Tab tarik ini mempunyai tetingkap potong yang boleh dibuka untuk mendedahkan nombor atau simbol. Tarik tab ialah kaedah menarik untuk menambah jumlah keamatan dan keseronokan tambahan semasa sesi bingo velumventures.com.

Sejarah Tarik Tab

Salah satu tab tarik pertama dahulunya adalah jalur tunggal dan digunakan dalam bentuk tiket. Tab tarik ini biasanya dihasilkan dan ditawarkan kepada orang untuk dijual dalam pek 5 dan kadangkala 10. Tiket ini dicetak secara besar-besaran dan tidak lebih daripada dua warna digunakan untuk mencetak. Pada tahun 1970-an tab tarik ini menjadi sangat popular di kalangan beribu-ribu peminat bingo. Ini biasanya digunakan sebagai alat untuk pengumpulan dana amal bersama dengan beberapa permainan bingo. Pada awal 1980-an penggunaan tab tarik menjadi popular di lokasi lain seperti kelab persaudaraan, organisasi veteran dll.

Peraturan tab tarik

Tiket kemasukan yang diisi sepenuhnya adalah wajib sebelum anda membeli sebarang tab tarik.
Maklumat yang boleh dibaca hendaklah dicetak atau anda tidak akan dibayar walaupun anda adalah pemenang.
Pemenang segera mesti mendapat bayaran balik pada malam yang sama di mana pembelian dibuat.
Orang yang berumur di bawah 18 tahun tidak dibenarkan membeli tebus atau membuka tab tarik.
Nombor siri adalah penting dalam tab tarik. Nombor siri diumumkan sebelum pengisytiharan hadiah.
Pada masa kini, tab tarik tidak ditawarkan oleh banyak laman web bingo dalam talian dan hanya laman web terbaik yang mempunyai kemudahan untuk menggunakan dan bermain permainan tab tarik. Permainan tarik tab sangat mudah dan menyeronokkan untuk dimainkan. Apa yang anda perlu lakukan ialah menarik tab daripada tiket yang berbeza apabila anda bermain permainan yang berbeza dan cuba menghasilkan kombinasi menggunakan angka yang berbeza untuk menang. Sangat sedikit tapak web yang turut menawarkan permainan tab tarik percuma untuk pemain kali pertama.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *